Geen producten (0)

Waarom Movie & More ?

 

Deze webwinkel is ontstaan uit een jarenlange passie voor film en alles wat erbij hoort. Ons aanbod wordt voortdurend afgewisseld, en we bieden zowat alle genres te koop aan, afhankelijk van vraag en aanbod. 

Wij verkopen GEEN 18+ gerelateerde artikelen. Ook verkopen we GEEN ex-rental dvd's of blu-rays.

Wij bieden artikelen aan aan scherpe prijzen. De prijzen vermeld in de webshop zijn incl btw en zonder verdoken kosten, u betaalt enkel het surplus van de door u gekozen verzendmethode, verzending is bovendien gratis vanaf 34,50 €.


Wat kan ik verwachten bij de aankoop van tweedehands dvd's, blu-rays of games ?

 

Elk item wordt bij aan -en verkoop grondig gecontroleerd en indien nodig getest op gebreken of fouten. Schijfjes met krassen en/of gebruikssporen die de verwachtingen van het product in twijfel trekken of behinderen worden niet verkocht en zullen dus ook niet in ons aanbod in de webshop te zien zijn. U kan erop vertrouwen dat de tweedehands schijfjes quasi identiek gelijken op deze van nieuwe items, met dezelfde kwaliteitsgarantie.

Bij verzending wordt alles netjes en zorgvuldig verpakt zodat er tijdens transport geen schade kan ontstaan.

 Onze verpakkingen bestaan uit meer dan 90% recycleerbaar materiaal.


Hoe zie ik of een artikel nieuw of tweedehands is ?

 

Dit wordt bij de detailbeschrijving van het product weergegeven. Nieuw = nieuw, tweedehands = tweedehands !

De vermelding "tweedehands (nieuw zonder folie)" wijst op een product dat in nieuwstaat is zonder de originele sealverpakking.


Zijn alle films nederlands ondertiteld ?

 

Bij de specificaties van het product ziet u de gesproken taal (audio) en de beschikbare ondertiteling. Indien er geen verdere opmerking bij beschreven staat zijn de films nederlands ondertiteld.


Kan ik een bestelling ook gewoon komen afhalen ?

 

Ja dat kan, gelieve ons te contacteren en een afspraak te maken. (zie Contact)


Kan ik ook dvd's, blu-rays en games huren ?

 

Om evidente redenen inzake het reproductierecht is het niet mogelijk om multimedia te huren.


Mijn aangekochte film speelt niet af of hapert !

 

Dvd's maken gebruik van de zogenaamde regio codes. De wettelijke restricties en technische kant terzijde gelaten, komt het erop neer dat men een onderscheid maakt in volgende regio's:

 • regio 0 = overal afspeelbaar ("regiovrij")
 • regio 1 = VS, Noord-Amerika
 • regio 2 = Europa, Zuid-Afrika, Japan, Midden-Oosten
 • regio 3 = Zuid-Oost-Azië
 • regio 4 = Australië, Zuid-Amerika, Midden-Amerika
 • regio 5 = Afrika, India, Rusland
 • regio 6 = China

In ons aanbod vindt u dus in hoofdzaak "de gewone" regio 2 dvd's. De vermelding van type regio staat ook vermeld bij de productomschrijving. U kan een regio 2 dvd herkennen aan de achterzijde van het hoesje en op de print van het schijfje. Meestal vindt u dan soortgelijke afbeelding van een "2" of vermelding terug  

In sommige gevallen verkopen we ook regio 1 dvd's, maar dit is eerder uitzonderlijk. Het gaat dan om titels die (nog) niet verkrijgbaar zijn in Europa, het aanbod van titels in de VS is nog altijd groter dan in Europa. Regio 1 dvd's zijn dus niet afspeelbaar op een Europese regio 2 dvd-speler (en andersom). U heeft daarvoor een regiovrije dvd speler nodig, maar in veel gevallen kan uw pc of laptop wél een regio 1 dvd afspelen, en ook regio 4 dvd's worden vaak door computers ondersteund.

Blu-Ray discs zijn onderverdeeld in regio A, B, C en 0. Wij bieden enkel regio B Blu-Rays aan, oftewel Europese uitgaves.

DVD-spelers en aanverwanten aangekocht in de Europese Unie zijn standaard uitgerust met een regio 2 codec. Indien u niet zeker bent of u een compatibele speler heeft, kan u altijd aan de hand van het modelnummer opzoeken welke codecs de speler ondersteunt.


Film uitgekeken ? Game uitgespeeld ? Wij kopen uw collectie en multimedia !

 

Indien u uw films of games wenst te verkopen, kan u contact met ons opnemen en gratis een offerte aanvragen. U bent het snelst geholpen indien u op voorhand een lijst met de titels maakt, (eventueel via excel, word, pdf, ...) en aangeeft over welk type het gaat (dvd, blu-ray, ps3, nintendo64, xboxone, ...) U kan ook foto's doorsturen van de titels of van de rugzijdes. Te veel werk om op te sommen ? Bij grote hoeveelheden kunnen we ook ter plaatse komen kijken, of u kan langskomen voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij kopen geen VHS (videocassettes) aan.

Enkele voorwaarden waaraan de artikelen moeten voldoen:

 • het moet gaan om originele artikelen, geen kopies !
 • geen ex-rental of ex-videotheek koop-artikelen
 • schijfjes dienen in goede staat te zijn, hiermee bedoelen we geen (voelbare) krassen, origineel hoesje dient aanwezig te zijn (geen kopies of zelfgedrukte covers), geen scheurtjes of grote tekenen van gebruik
 • de staat van het doosje maakt niet veel uit, we vervangen deze wel indien nodig
 • geen losse discs of schijfjes in doorzichtige hoesjes of uit een sorteersysteem

Ik heb een klacht over de geleverde diensten of goederen, wat moet ik doen ?


Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan per e-mail en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze contactgegevens:
Telefoonnummer: +32 (0) 499 537228 (maandag t/m vrijdag van 12u - 18u)
E-mailadres: info@movie-more.be
 
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.


Wat moet ik doen als ik verkeerde of beschadigde artikelen heb ontvangen?

 

Indien uw bestelling verkeerde artikelen bevat of beschadigd door u ontvangen zijn, verzoeken wij u dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden.

Wij zullen je klacht beoordelen en snel met een passende oplossing komen.