Geen producten (0)

Kan ik producten retourneren ?

 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Het artikel moet in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd bij ons toekomen. Tweedehands artikelen kunnen om logische redenen niet geretourneerd worden. Nieuwe artikelen (met name dvd's, cd's, blu-rays, games en andere software) waarvan de verzegeling verbroken is komen evenmin in aanmerking voor retour.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag (aankoopbedrag + verzendkosten van de bestelling) binnen 14 dagen crediteren.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de klant gekozen heeft voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.